Band

Last Decade

 

Rock, pop met een vleugje funk her en der. Zo beschrijft de band zijn eigen nummers. Na een te gek jaar gehad te hebben met het eigen geschreven album ‘Come & Go’ waren zij onder andere te vinden op festivals, verschillende podia en ook op de radio.


Last Decade bestaat uit energieke enthousiaste muzikanten met ieder zijn eigen muzikale achtergrond. De zangeres Eline Smits en de gitarist Stijn de Koning schrijven al jaren samen muziek. Nu, met aanvulling van slaggitarist/ trompettist Ruben van der Kleij, bassist/ backing vocals Jeffrey van der Knaap en drummer Wesley Mooiman, werkt de band aan hun nieuwste EP, welke op 5 september wordt gereleased in het Paard Café.

ELINE SMITS (22)

 

Zangeres Eline Smits is al meer dan 10 jaar enthousiast bezig met zingen. Met een passie voor het maken van muziek schrijft ze al zo lang ze weet teksten.  Eline krijgt energie van optredens, de mensen, de muziek en haar band geven haar de kracht om een top performance neer te zetten.

 

STIJN DE KONING (22)

 

Stijn de Koning is de gitarist en het muzikale brein achter de melodieën van Last Decade. Al jaren bezig als multi-instrumentalist en een ambitie om echt iets unieks te maken en uit te voeren op het podium.

RUBEN VAN DER KLEIJ (26)

 

Ruben van der Kleij heeft al jaren ervaring op het podium als trompetist, maar speelt in Last Decade ook nog eens gitaar! Zijn volle sound zorgt voor een warm geluid in de band, afwisselend met energieke vrolijke trompetsolo's.

 

JEFFREY VAN DER KNAAP (27)

 

Het enthousiasme van Jeffrey is aanstekelijk als je ziet hoe hij met zijn lach over het podium beweegt. Zijn spel bestaat uit solide bassnoten in combinatie met af en toe melodische hogere lijnen. Naast de bass verzorgt hij de backing vocals, waardoor de leadzang nog beter uit de verf komt.

WESLEY MOOIMAN (21)

 

Wesley Mooiman is op zijn zevende begonnen met muziek maken. Drummen is waar hij goed in is, en vooral van geniet. Vanaf jongs af aan heeft hij in verschillende soorten bands gespeeld. Van jazz tot pop/rock muziek, Wesley speelt het. 

 

 

 

©2019 Last Decade

info@lastdecadeband.com

 

FOLLOW LAST DECADE